I zato volim Framu ovu, nek’ to znaju svi!

kategorija:  | objavljeno u: 

21. lipnja članovi đakovačkog mjesnog bratstva dali su svoja obećanja Kristu da će kroz godinu dana živjeti Evanđelje. Sve je započelo misnim slavljem koje se održalo u prekrasnoj samostanskoj crkvi Srca Isusova. Svetu misu predvodio je fra Ivica Jagodić. Pod svetom misom 17 Framaša dalo je svoja prva, 8 ih je obnovilo obećanja, a 13 je novih članova primljeno.

Našim gostima ponudili smo skeč u kojem su glumili naši Framaši, gdje su prikazali stvaranje svijeta te kako svi mi sada, nakon 2000. godina, griješimo i kako Isus pada pod teretom naših grijeha. Bend “Veliki Pipi i mala braća” (hihi) odsvirali su himnu Frame Đakovo, te tako ostali svirati ostatak večeri na svojim električnim gitarama, basom i bubnjevima. Pjesma, ples i dobro raspoloženje potrajalo je sve do kasnih sati.

I ovim putem zahvaljujemo svima koji su se odazvali pozivu i bili s nama u tim trenucima. Sve vas i one koji nisu bili, očekujemo dogodine. Naravno, zahvaljujemo našoj duhovnoj asistentici sestri Gabrijeli Tei koja je bila uz nas i sve s nama prolazila. Svima veliko hvala!

Draga braćo i sestre: ”Pođimo zajedno, s pjesmom na usnama, kao glasnici mira, Božjeg kraljevstva. Mir i dobro želimo svim stvorenjima, jer nas nosi vječna istina, Ljubav Očeva.”

Andrea Selec, Frama Đakovo

Komentari

5 komentara na temu: I zato volim Framu ovu, nek’ to znaju svi!

 1. Tiky kaže:

  ah… Đakovo u srcu, skroz na skroz! 🙂 Čestitke svima! 🙂 +

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. lucija kaže:

  ..i zato volim framu ovu, nek’ to znaju svi, najbolje dane života svog ovdje provodim.. 😀 <3

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Anamaria kaže:

  Najbolje obećanja ikada! Nije da su naša, al ono :$ 😀

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Stjepan kaže:

  napokon 😀

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Giuseppe kaže:

  :))))))

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0Za komentiranje se registriraj ili ispuni sljedeća polja:

*