Nikad niste preveliki za Malog princa

kategorija:  | objavljeno u: 

Jednog lijepog dana Gospodnjeg, skupina framaša ( bivših i sadašnjih) skupila se i odlučila osnovati amatersku dramsku skupinu. I bi tako. Ideja je postojala već dvije godine, ali nikako se nije ostvarila. Sadašnji glumci su do tada glumili u raznim skečevima na obećanjima, susretima ili nisu uopće glumili.

Razmišljali su o imenu i pomislili da bi bilo dobro kad bi ime uključivalo i Boga. I bi tako. I prozvali su se TemaDeum (Teatar mladih amatera i Bog).

Skupili su svojih dvadeset ruku i osmisli svoju prvu predstavu pod nazivom „ De Ex“. U predstavi su povezali Exuperyev život i nastajanje njegovog Malog princa. Premijera je bila 06.06. 2011. g. u 20:30h u župnoj dvorani sigetske crkve i bila je isključivo za mlade, posebice Framaše. Ulaznica je bio jedan prehrambeni, trajni artikl. U vrlo poučnoj i zanimljivoj predstavi, pokazali su svoje glumačke talente i kreativnost u osmišljavanju scenografije. Trud koji su uložili se isplatio, jer su napunili dvoranu i dobili gromoglasan pljesak na kraju. Predstava je trajala oko sat vremena, a na kraju su glumci na bisu pokazali glavne misli vodilje u predstavi koje bi svaki gledatelj trebao ponijeti sa sobom.

Akcija skupljanja hrane za Caritas je bila vrlo uspješna. U ime obitelji koje su gledatelji nahranili – veliko hvala! Zaista se drže one „Nahrani gladnoga!“. Predstava je za svakoga, bio star ili mlad, jer, kako ovaj naslov kaže – nikad niste preveliki za Malog princa!

Marija Badurina, Frama Zagreb – Siget

Komentari

Jedan komentar na temu: Nikad niste preveliki za Malog princa

  1. jako dobra predstava i smijesna je jako

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0Za komentiranje se registriraj ili ispuni sljedeća polja:

*