Humanitarna lutrija Frame Drniš

kategorija:  | objavljeno u: 

23. prosinca ove godine bratstvo Frame Drniš je povodom božićnih blagdana organiziralo Božićnu lutriju u kojoj je sav prikupljen novac išao našoj mladoj sugrađanki koja boluje od raka. Naše građane je očekivalo preko stotinu različitih darova, puno pjesme i smijeha. Lutriju smo započeli molitvom, a potom je naš vrtićki zbor Grdelini otpjevao i otplesao par božićnih pjesama razveselivši sve prisutne. Lutrija se nastavila izvlačenjem brojeva i podjelom nagrada koje su građanima dijelile naše hostese.

Nakon podijeljenih nagrada mladi su nam otpjevali pjesmu Božić dolazi. Potom je uslijedio skeč kojega je osmislila naša voditeljica formacije Ana Lucić, a izveli ga naši mladi u Frami. Nakon skeča smo nastavili s izvlačenjem.

Predivan je osjećaj gledati toliko ljudi koji su podržali našu akciju i s nestrpljenjem čekali da se izvuče baš njihov broj. U stankama između izvlačenja zbor Frame nam je otpjevao još nekoliko pjesama. Nakon programa Frame i podijeljenih glavnih nagrada svima smo zaželili Sretan Božić i sve najbolje u Novoj godini uz pjesmu Sretan Božić svakome.

Kada znaš da je tvoja zajednica pomogla mladoj osobi i skupila preko 43 000 kn koji će joj pomoći, to je najljepši Božićni poklon koji možeš zamisliti.

Tomislava Silov, Frama Drniš

Komentari

2 komentara na temu: Humanitarna lutrija Frame Drniš

  1. s. Rita kaže:

    Frama Drniš!:) Neumorni ste! svaka čast!:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Marta Rados kaže:

    Bravo za akciju 🙂

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0Za komentiranje se registriraj ili ispuni sljedeća polja:

*