Predstavljamo: Naslovne fotke za facebook

kategorija:  | objavljeno u: 

Kolika je vjerojatnost da dok čitate ovo na nekom drugom tabu vašeg browsera imate otvoren facebook? Vjerojatno jednaka onoj istoj vjerojatnosti da upravo desnu ruku držite na svojem mišu, dok ste lijevom podbočili glavu…

Okanimo se mi vjerojatnosti i prijeđimo na stvar. Dakle, ukoliko se ubrajate među one (ne)sretnike koji su prešli na Timeline, ili vam je to fejs nametnuo bez povratka na stari izgled zasigurno ste upoznati s nekim novostima koji isti donosi. Jedna od njih je mogućnost stavljanja naslovne fotografije koja se nalazi odmah iza vašeg avatara.

Kao i kad su u pitanju sve ostale pozadinske slike, teško je odlučiti se za onu pravu, teško je naći neku za koju možemo reći: “To je ta!”, pa se nerijetko nađemo u situaciji kako nakon određenog perioda jednu sliku naslijedi neka druga, a takvi ciklusi se ponavljaju više puta u kraćem periodu…

Stoga će vam Frama-portal olakšati izbor! Ekskluzivno vam predstavljamo 20-tak naslovnih fotografija za vaš facebook Timeline profil!

Slobodno priđite bliže, pogledajte bez obaveze preuzimanja, ne ustručavajte se, proberite najbolje po vašem ukusu i već danas se ponovite u novu naslovnu fotku na fejsu!

Naslovne fotografije za vaš Timeline profil:

Komentari

4 komentara na temu: Predstavljamo: Naslovne fotke za facebook

 1. :) kaže:

  super ste se sjetili ovoga! baš je super! pozdrav!

  Thumb up 0

 2. Antonija kaže:

  Jako lijepe fotke:)
  Svaka čast onoj osobi koja se ovoga sjetila;)
  Bvb+

  Thumb up 0

 3. Tomila kaže:

  Sviđa mi se :)
  Blago vam koji imate FACE 😀

  Thumb up 0

 4. Igor kaže:

  E zbog ovog i ja poželim napraviti fejs :)

  Thumb up 0Za komentiranje se registriraj ili ispuni sljedeća polja:

*