Obećanja Frame Vrgorac

kategorija:  | objavljeno u: 

Nakon dvije godine kroz koje je naše mjesno bratstvo prolazilo kroz obnovu, stigao je dan kojeg smo dugo čekali. Došla je i ta nedjelja, 21. listopada 2012. kada je 7 mladih dalo svoja prva obećanja, a još 20 reklo svoje „Evo me!“ te bili primljeni u Framu.

Euharistijsko slavlje predvodio je fra Jure Hrgović, duhovni asistent Splitsko – dubrovačkog područnog bratstva, u koncelebraciji sa župnikom i duhovnim asistentom fra Ivicom Omazićem.

Nakon svete mise te obreda primanja i obećanja, druženje smo nastavili u vjeronaučnoj dvorani koju je vrlo brzo ispunila framaška molitva, pjesma i radost.

Tamo smo održali i izbore na kojima smo izabrali vijeće.
Podršku su nam na ovaj veliki dan za nas došli pružiti framaši iz Knina, Imotskog, Splita i Sinja. Veliko hvala braći i sestrama iz Knina, čiji je VIS GVHKZ svojim prelijepim sviranjem i pjevanjem dodatno uzveličao naše slavlje, kao i ostalim framašima koji su nas posjetili.

Iako svjesni da je ovo tek početak i da nas još čeka mnogo toga, hrabro uz Franjinu zaštitu i pomoć, krećemo u ispunjenje onoga što smo danas po prvi puta obećali.

Josip Buklijaš, Frama Vrgorac

Komentari

Jedan komentar na temu: Obećanja Frame Vrgorac

  1. nelica kaže:

    samo hrabro 😀
    bit ćete nam u molitvama!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0Za komentiranje se registriraj ili ispuni sljedeća polja:

*