Obećanja Frame Zagreb-Ksaver

kategorija:  | objavljeno u: 

Uspjeli smo! Dogovorili smo se i zahvaljujući tome 7. svibnja održala su se obećanja Frame Zagreb-Ksaver. Rina, Marija, Ante i Dora dali su svoja prva obećanja i izrekli svoje “Evo me!”. Pred župnom zajednicom te framaškom braćom obećali su da će živjeti Evanđelje po primjeru svetog Franje.

Misu je predvodio duhovni asistent fra Branko Lovrić, a obred obećanja Karla Grgić, predsjednica Zagrebačkoga područnog bratstva. Obećanici su s veseljem, nakon misnog slavlja, s prisutnima proslavili zavjete u bratstvu. Nakon kratke fešte svi su se sretno razišli svojim domovima na nedjeljni ručak.

Iako smo malo bratstvo, nadamo se da smo baš mi to sjeme na plodnom tlu te da će iz našeg okupljanja možda niknuti nešto veće, barem za jednog člana. Zahvaljujemo svima koji su nas podržali i uvjerili da nastavimo s okupljanjima, njihova nam podrška puno znači. U toj smo podršci osjetili značenje bratstva. Shvatili smo da se ono temelji isključivo na neumornoj molitvi jednih za druge i međusobnoj brizi. Ova obećanja za nas znače čistu sreću i pobjedu nad odustajanjem. Još jednom – hvala!

Dora Subotić, Frama Zagreb-Ksaver

Komentari

2 komentara na temu: Obećanja Frame Zagreb-Ksaver

 1. suzana kaže:

  NISTA ni gratis sve su za placat ulaznica zato se samo smiju B S niti bogatasa pas ne laje na siromaha !

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Josip Tolić kaže:

   Oprosti Suzana, nije nam najjasnije što si htjela poručiti ovim komentarom. Mir i dobro!

   Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0Za komentiranje se registriraj ili ispuni sljedeća polja:

*