FOTO/VIDEO: Obećanja Frame Bjelovar

kategorija:  | objavljeno u: 

Ovogodišnja obećanja Frame Bjelovar su se održala u subotu, 21. listopada te su na mene ostavila poseban dojam, mnogo jači nego prošle godine. U onom trenutku kada sam rekla svoj “Evo me!” osjećala sam se kao da sam samom Isusu to rekla, odazvala sam se na Njegov poziv i započela narednih godinu dana življenja za Krista. Obećala sam da ću godinu dana živjeti Evanđelje Isusa Krista po primjeru svetog Franje.

Tijekom priprema za obećanja sam posebno razmatrala tekst obećanja i što zapravo obećajem te sam sada to svjesno obećala. Rijeka je emocija prolazila kroz mene, a najviše je moje srce obuzela sreća. U jednom trenutku sam osjetila koliku sam milost zadobila time što mogu biti ovdje i imati priliku već sa svojih 17 godina obećati služenje Bogu u bratstvu Franjevačke mladeži.

Dotaknula me neizmjerna Božja ljubav i ispunila cijelo moje biće.  Nakon samog primanja taua, kada sam pogledala u svoje bratstvo, u svoju braću i sestre u Kristu, u crkvu prepunu ljudi koji su nas došli podržati na našem putu, moje je srce bilo potpuno ispunjeno radošću. Bogu hvala i slava!

Frama BjelovarZa komentiranje se registriraj ili ispuni sljedeća polja:

*